Home » General » Mitos Biasa dan Lies Tentang bermain Guitar

Mitos Biasa dan Lies Tentang bermain Guitar

belajar gitar keseronokan namun sukar kepakaran yang semua orang harus dilatih untuk melakukan. Apa yang anda mahukan adalah semangat lagu dan minat yang akan memelihara anda. Jika anda tidak lebih kerap daripada tidak bermain gitar, maka anda mungkin telah menemui atau bahkan lebih teruk percaya salah salah tanggapan salah penting tentang menikmati gitar.

 · anda tidak sepatutnya mendapat pengetahuan dengan gitar akustik.

Kesalahpahaman ini meningkat dari fakta bahawa gitar elektrik kelihatan lebih rumit dan sukar untuk dimainkan, tetapi pada hakikatnya ia tidak sepatutnya, gitar elektrik mempunyai rentetan lebih lembut dan kurang rumit untuk bermain daripada gitar akustik, jadi apabila anda ‘Saya percaya bahawa ia kurang rumit untuk bermain gitar elektrik, sekarang, itu tidak benar. Sekiranya anda boleh belajar gitar elektrik, ia menjadikan perkara-perkara yang kurang rumit.

 · Anda tidak mahu amp penting untuk bergerak kuat

ini adalah satu lagi salah tanggapan bahawa banyak individu membuat. Tidak semestinya anda hanya mahu amp yang luar biasa, bunyi yang kuat juga akan tanpa masalah yang dilancarkan dengan amp yang tipikal yang telah dipancarkan, gagasan yang tidak betul ini datang dari kebenaran yang biasanya apabila artis melakukan di panggung mereka mempunyai banyak amp besar, yang boleh digunakan dengan betul untuk apa-apa tetapi untuk menunjukkan, kebanyakannya mempunyai amps yang lebih kecil, yang berfungsi sebagai kediaman tenaga mereka dan memegang kuasa untuk semua bunyi. Oleh itu anda tidak memerlukan amp yang penting untuk memperoleh suara yang kuat.

· Kabel yang mampu dimiliki lebih rendah daripada harga yang tinggi

memilih kabel dengan berhati-hati, ramai yang menganggap bahawa kabel hanya kabel dan harga yang rendah akan dilakukan sama seperti kabel mewah tambahan. Kabel yang berpatutan tidak akan bertahan lama dan ia merupakan pelaburan yang lebih banyak untuk membeli kabel kelas pertama yang berlebihan sekali daripada harus membeli yang murah setiap 6 bulan memandangkan jangka pendek gaya hidup mereka.

· Mungkin terdapat sesuatu yang anda boleh lakukan mengenai rentetan berkarat, jadi beli yang murah

Dengan rentetan terdapat banyak cara untuk menghindari karat dan ganti rugi lain pada rentetan anda, anda mungkin tidak mampu untuk menghentikan kemerosotan sepenuhnya tetapi yang anda boleh melambatkan pendekatan ke tahap di mana rentetan anda akan berlangsung terutama sekali seperti dan anda akan bermain berkesan dengan mereka.

Membeli tali harga murah di gitar selesai tinggi anda seperti membeli rendah berkualiti tinggi tanpa tayar benang rendah pada Lamborghini anda. Bahawa anda boleh memperluaskan rentang gaya hidup tali dengan penjagaan dan penyelenggaraan yang betul.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *